Produkter for mudranza barcelona (2)

Panatella

Panatella

En overgang til økologisk landbruk. Manuell og mekanisk innhøsting. Full avstamming, fermentering i temperaturregulerte ståltanker, hyppig pigeage, regelmessig bâtonnage. Lagret på eikefat for en vin, lagret i ståltank, blending, tradisjonell kork i naturkork, regelmessig bâtonnage. Leire- og kalkholdige jordsmonn. Øye Purpurfarge, strålende, granatrøde refleksjoner. Nese Tresmak, elegant, fruktig. Smak Harmonisk, delikat, fløyelsmyk, subtile noter av svart trøffel, noter av bjørnebær, noter av ristet brød, generøse tresmaker, fine tanniner, presise tanniner, rund, lett mineralitet, strukturert kropp, lang ettersmak. Mat- og vinparinger Rødt kjøtt i saus, Cassoulet Serveringstemperatur: 8° - 10° Farge: Rød Druetype: Grenache, Syrah Alkohol: 14,5% Volum: 75 cl (Flaske)
Château Tourril HAVANA 2021 - AOP Minervois Rosé

Château Tourril HAVANA 2021 - AOP Minervois Rosé

CÉPAGES & SOLS Cinsault 70% Grenache 30% Parcelles: Crabides village & Le Tourril Topografi: Leire-kalksteinsbakker, Leire-kalksteinslette, høyde mellom 20 og 60m Grad: 13° VINIFIKASJON Druene høstes maskinelt tidlig om morgenen for å bevare all friskheten i aromaene. Den langsomme pressingen skjer umiddelbart ved mottakelse i kjelleren. Fermentert i ståltanker ved lav temperatur med innfødte gjærstammer. Lagret på fine gjærrester i termoregulerte ståltanker frem til tapping etter 8 måneder. DEGUSTASJON Lys kobberfarge. Engasjerende duft, ristet mandel, fine krydder, små røde bær. Myk angrep, fyldig munnfølelse, rik, frisk med behagelige dufter. Stilen er uttrykksfull, godt middelhavsinspirert. MAT- OG VINPARING Gambas Innhold (L): 0,75 Bruttovekt (Kg): 1,4